Sisällönsuodatus Japanissa

Verkkohallinta on käytettävissä vain Japanissa paikallisen lainsäädännön noudattamiseksi.

Web Control on saatavilla Kaspersky -sovelluksen Standard-, Plus- ja Premium-tilaussuunnitelmissa.

Verkkohallinnan avulla voit hallita verkkosisältöä mobiililaitteilla ja suojautua ei-toivotulta verkkosisällöltä. Voit esimerkiksi asentaa Kaspersky-sovelluksen lapsesi laitteelle ja valita millaista verkkosisältöä ja minkälaisia sivustoja hän pystyy käyttämään.

Web Control sisältää Haitallisen sisällön suojauksen, joka estää URL-osoitteet, jotka johtavat vaarallista piraattimateriaalia sisältäville verkkosivustoille (Japanin hallituksen kanssa työskentelevän Safer Internet Associationin tunnistamana). Tämä suodatin estää myös pääsyn sivustoille, jotka on luotu varastamaan henkilökohtaisia tietoja ja taloudellisia tietoja (Japanin kansallisen poliisiviraston tunnistamana).

Sinun täytyy käyttää suojattua selainta, jotta pysyt suojattuna internetissä. Tutustu suojattujen selainten listaukseen.

Ota Verkkohallinta käyttöön

1. Lapsen laitteella avaamalla Kaspersky-sovellus.
  2. Napauta Kaspersky-sovelluksen välilehtipalkissa Kaikki ominaisuudet .
  3. Napauta Suojattu selaus.
  4. Napauta AsetuksetSuojattu selain -näytöllä.
  5. Napauta Määritä sisältösuodatin ja aseta salainen koodi varmistaaksesi, että vain aikuinen voi muuttaa näitä toimintoasetuksia.

Voit tarvittaessa lisätä vaihtoehtoisia käyttövaihtoehtoja.

6. Napauta Sisällön suodatusasetuksetSuojattu selaus -näytössä.
  7. Aseta ikärajoitukset avautuvassa Sisällön suodatustilassa . Mikäli valitset Mukautettu, voit estää tietyn kategorian verkkosivustot manuaalisesti.
  8. Palaa takaisin Suojattu selaus -näytölle.

Verkkohallinta on nyt otettu käyttöön.

Mikäli tarpeellista, voit lisätä listalle verkkosivustoja joiden käyttö on sallittua. Verkkohallinta ei estä tällä listalla olevien sivustojen avaamista edes silloin kun ne muutoin sisältyisivät rajoitettuihin kategorioihin.

Estä tietyt verkkosivustot

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen välilehtipalkissa Kaikki ominaisuudet .
  2. Napauta Suojattu selaus.
  3. Napauta AsetuksetSuojattu selain -näytöllä.
  4. Napauta Määritä suodatusasetukset ja anna salainen koodisi.
  5. Napauta Poissulkemiset .
  6. Napauta avautuvassa Poissulkemiset -näytössä Lisää poissulkeminen ja anna verkkosivuston osoite. Pääsy määritetyn verkkosivuston kaikille verkkosivuille on sallittu.

Mikäli haluat sallia vain yksittäisen sivun, syötä sen osoite ja valitse Salli vain tämän sivun käyttö.

7. Napauta Lisää poissulkeminen .
  8. Palaa takaisin Suojattu selaus -näytölle.